Snedkerarbejde

Tømrer- og snedkerfaget er meget flettet ind i hinanden og det kan være svært at kende forskel. Hos os anskuer vi begge fag som værdifulde og lader altid traditionerne og metoderne fra de to fag smelte sammen, så vi altid leverer det absolut bedste til vores kunder.

Vi kan naturligvis også tilbyde at løse opgaver for dig, som er mere bundet op på snedkerfagets stolte traditioner.

Eksempler på snedkeropgaver

  • Istandsættelse og udskiftning af antikke døre og vinduer
  • Restaurering af træværk på, og i, bevaringsværdige bygninger
  • Udvikling og fremstilling af unikke indbyggede skabe, vægreoler, vinduer, døre, paneler mv. på specialmål, i specielle udformninger, eller i specielt træ
Få et tilbud

Forskellen på tømrer og snedker

”Mens tømrerarbejde ofte foregår udendørs, foregår snedkerarbejde ofte indendørs i et snedkerværksted eller inde i selve boligen”.

Sådan lyder en af de sætninger, der kendetegner forskellen på tømrerarbejder og snedkerarbejde – sådan i grove træk. Der er også den generelle tommelfingerregel, at ”tømreren arbejder i centimeter, mens snedkeren arbejder i millimeter”, hvilket i grove træk også meget godt beskriver forskellen mellem netop tømrer- og snedkerarbejde (Naturligvis med undtagelser).

Begge tager udgangspunkt i arbejdet med træ, men hvor en tømrers kompetencer spænder meget bredt mellem f.eks. at bygge nyt, lave tilbygninger, renoveringer og ombygninger, lægge nyt gulv, og bygge træterrasser, så er snedkeren den ultimative specialist i træ. Det betyder, at snedkeren f.eks. kan istandsætte, restaurere, fremstille og montere stort set alt i træ – såsom døre, vinduer, paneler, indbyggede skabe og reolsystemer, kommoder mv. Og så har snedkeren et helt særligt øje for finish og detaljer i arbejdet.

Restaurering af bevaringsværdige bygninger

Bor du i en bevaringsværdig bygning er du underlagt strenge krav om, hvad du må, og ikke må, i forbindelse med f.eks. en restaurering. Der kan f.eks. fremstå en række krav til, hvilke materialer og farver du må anvende på din bygning i lokalplanen, udarbejdet af kommune. Ligeledes vil der ofte skulle søges tilladelse hos kommunen om de ændringer, du ønsker. Faktisk kan kommunen også kræve at besigtige det arbejde, du får udført på bygningen.

Oftest vil kravene i lokalplanen indebære, at arbejdet udføres efter klassiske og traditionelle metoder inden for snedkerfaget. Dem er vi stolte af at mestre og vi tager gerne en snak med dig om ønskerne til din bevaringsværdige bygning og kommer med forslag, som bevarer bygningens ydre arkitektoniske og kulturelle værdier, samtidig med at du bliver tilfreds.

Snedkermæssige istandsættelsesopgaver

Ligger du inde med et rustikt møbel, der har stor affektionsværdi for dig, som trænger til en istandsættelse? Så kan vi hjælpe.

Vi hjælper også gerne, hvis de unikke vinduer eller døre i din bygning trænger til istandsættelse. Måske er de lavet på særlige specialmål, i en hel særlig udformning, eller i en helt særlig træsort, som ikke sådan lige til at få hos de mest populære leverandører. Vi har et snedkerværksted med alle de traditionelle værktøjer og maskiner, som gør os i stand til at levere flot istandsættelses- og renoveringsarbejde til dig.

Cases: Snedkerarbejde

Se alle kundecases

Ombygning eller renovering Gulv Snedker Vinduer og døre

Ombygning, nyt gulv samt diverse snedkerarbejde

Ombygning eller renovering Gulv Snedker Vinduer og døre

Indvendig renovering af bolig i Ryomgård inkl. udskiftning af døre og vinduer

Specielle snedkeropgaver

Vi elsker at tænke nyt og kreativt og lege med træ – og vi vil elske at gøre det i samarbejde med dig. Har du idéer eller ønsker om specielle træelementer i din bolig, så sparrer vi meget gerne med dig og kommer med vores bedste bud på en konkret løsning. Ingen opgave er for lille eller stor og når det kommer til træ, giver materialet netop friheden til at lade kreativiteten blomstre.

Du kan f.eks. anvende vores snedkerarbejde til at skabe:

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular