Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

På dette projekt i Ugelbølle nær Rønde har vi stået for at lave en ny rumopdeling af køkkenet, soveværelset og badeværelset. Derudover har vi udført diverse snedkerarbejde.

Ombygning af køkkenet
Vi har flyttet køkkenet ift. den originale plan, for at skabe et rum i større sammenhæng med stuen. Derudover har vi i det nye køkken indsat et stort vindue. Det giver en masse naturligt lys ind i køkkenet og videre ind i stuen. Derudover kan bygherre nu nyde den gode udsigt herfra ud over Kaløvig.

I køkkenet har vi udført nyt trægulv, nye lofter og monteret et nyt køkken. 

Mellem køkkenet og stuen har vi lavet en ny skydedørsløsning, hvor skydedøren er blevet indbygget i væggen, så bygherre har mulighed for at lukke af mellem rummene.

Soveværelset og badeværelset
Soveværelset og badeværelset er ligeledes blevet rykket ift. den gamle planløsning. Før skulle man gå igennem soveværelset for at komme ind på badeværelset, og nu kan gæster tilgå badeværelset uden at skulle ind gennem soveværelset. Derudover har bygherre fået sig et rigtig lækkert badeværelse med god opbevaringsplan, rainshower og væghængt toilet med skjult cisterne, som giver et stilrent og moderne udtryk. For at sikre god opbevaring på badeværelset renoverede vi et eksisterende skab og genmonterede det.

Bygherre har valgt noget flotte blå klinker til gulv og væggene i brusenichen, som giver badeværelset et personligt og indbydende udtryk.

Entré og trappe
I entréen har vi lagt nyt trægulv. Vores snedker har lavet et nyt gelænder til trappen, som stemmer overens med huset stil og er med til at bevare den originale charme. Trappen er herefter blevet beklædt med samme træ som gulvet, for at skabe en glidende overgang. 

Ombygning af facade
I forbindelse med den nye rumopdeling, har vi lavet tilsvarende forandringer i facaden. Det har inkluderet en delvis udskiftning af døre og vinduer i de pågældende rum til nye træ/alu vinduer fra KPK med 3-lags lavenergiglas.

Ombygning i totalentreprise
Vi har haft projektet i totalentreprise, hvor vi har været inde over udførsel af tegningsmaterialet, som projektet er blev udført efter. Derudover har vi i den samlede entreprise stået for tømrer-, murer-, VVS-, el-, maler-, blikkenslager- og fugearbejdet. 

“Vi er meget tilfredse med Koedtømrerens hjælp i vores proces med at opgradere vores tømrermestervilla fra 1972 til et velfungerende hjem for en travl børnefamilie. Vi er blevet mødt med en forståelse og respekt for vores ønske om at bevare den oprindelige stil og detaljer. Håndværkerne har været dygtige til at finde løsninger som har skabt sammenhæng mellem de oprindelige rum og det nye lyse leverum. Vi var desuden meget tilfredse med Koedtømrerens fleksibilitet ift. også at renovere entré og trappe undervejs i processen.”

– Kathrine, bygherre

 

Står dit hjem for en ombygning/renovering, så kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular