Spar penge på din varmeregning med en energirenovering

Energirenovering

En energirenovering har til formål at tættende din bolig, så der ikke skal bruges nær så meget energi på at holde huset varmt. Derved er energirenoveringen en investering, hvor du på den lange bane kan spare penge på din varmeregning.

Som en del af Energivejlederen står vi inde for energirenoveringer af høj kvalitet. Vi hjælper dig med at vælge de tiltag, der er bedst for lige præcis din bolig og rækkefølgen for, hvornår det giver bedst mening, at få dem udført.

Læs mere

Ombygning og renovering

Ønsker du bedre udnyttelse af dine eksisterende kvadratmeter i boligen? Så har du behov for en ombygning. Det vil typisk være ændring af boligens plantegning, så rum udvides eller sammenlægges. Du kan også have et ønske om opsætning af helt nye rum – f.eks. et ekstra badeværelse eller børneværelse. Det kan være nødvendigt i takt med en voksende familie med ændrede behov.

Det kan også være, at din bolig er af ældre dato og du derfor ønsker fornyelse og modernisering i boligens fremtoning og materialevalg? Så har du behov for en renovering af din bolig.

Læs mere

Vinduer og døre

Bor du i et hus af ældre dato, kan det være tid til at udskifte vinduer – og måske også døre. Særligt vinduer, der er mere end 15-20 år, står for et væsentligt større varmetab end nye vinduer med lavenergiruder.

Er du i tvivl om din boligs vinduer og døre skal udskiftes? Så er her fem tegn, der kan give dig klarhed. Du kan læse mere om tegn på, at din bolig trænger til udskiftning af vinduer og døre her

Læs mere

Tagarbejde

Hvis du er i tvivl om din bolig trænger til et nyt tag, skal du tage det alvorligt og undersøge tagets tilstand hurtigt. Er taget utæt kan det nemlig give følgeskader på selve tagkonstruktionen, hvilket kan ende med at blive en dyr fornøjelse.

Er du i tvivl, er det altid en god idé at lade en fagperson vurdere skadernes omfang og afgøre, om det er nødvendigt med en udskiftning af hele tagkonstruktionen, om det kan repareres, eller om en udskiftning af tagbelægningen er tilstrækkeligt.

Læs mere

Tilbygning

Når du tilføjer ekstra kvadratmeter til din bolig taler vi om en tilbygning. Der kan være mange grunde til, at du ønsker en tilbygning, men det vi oftest hører er, at det er eneste alternativ til at flytte i noget nyt, da hverdagens behov i boligen i øjeblikket ikke kan opfyldes.

Overvejelserne er ikke få, når det kommer til at tilføje en tilbygning til din bolig, men jo flere tanker og overvejelser du har gjort på forhånd, jo hurtigere og gnidningsfrit går processen med tilbygningen, efter vores erfaring.

Læs mere

Udestue

Udestuer blev for alvor populære i 60’erne og 70’erne, hvor mange, til ejernes fortrydelse i dag, blev udformet med flade tage og relativt dårlige lysindfald. Det er slet ikke tilfældet i dag, hvor udestuer for alvor er steget i popularitet igen.

I dag udtænkes udestuen som et aktiv for resten af huset i både placering, udformning og med brug af lysindfald, der komplimenterer resten af huset, så det hele går op i en højere enhed.

Læs mere

Terasse

Når vejret vender i det tidlige forår, og sommerfornemmelserne så småt begynder at indtage kroppen, ledes tankerne hurtigt hen på alle de skønne sommeraftener, der skal nydes udendørs. Men er din boligs udendørsarealer rigtig klar til sommermiddagene med vennerne, de legende børn og afslappende stunder med en god bog? Hvis ikke kan en ny skøn træterrasse, eller en renovering af din nuværende, sikre din sommer.

Vi vil heller ikke lægge skjul på, at træterrasser er en af vores absolutte favoritopgaver. Her kan vi for alvor udfolde vores kompetencer og passion inden for tømrer- og snedkerfaget og skabe smukke udendørs kvadratmeter, som for alvor kan give vores kunder livsglæde.

Læs mere

Gulv

Går du med overvejelser om et nyt trægulv, måske i forbindelse med en ombygning eller renovering af din bolig, skal du nøje overveje, hvilket trægulv det skal være. For mulighederne er mange og hver type af trægulv har sine fordele og ulemper.

Generelt set giver et trægulv noget til din bolig, som ingen anden gulvbelægning kan – slidstrækhed, eksklusivitet og en behagelig blød og ”naturlig” følelse, når man træder på det.

Når du skal vælge nyt trægulv er der rigtig mange valg at træffe som du kan læse mere om her

Læs mere

Snedkerarbejde

Tømrer- og snedkerfaget er meget flettet ind i hinanden og det kan være svært at kende forskel. Hos os anskuer vi begge fag som værdifulde og lader altid traditionerne og metoderne fra de to fag smelte sammen, så vi altid leverer det absolut bedste til vores kunder.

Vi kan naturligvis også tilbyde at løse opgaver for dig, som er mere bundet op på snedkerfagets stolte traditioner.

Læs mere

Nybyg

Står du og familien over for en flytning? Måske pga. ændrede livsvilkår i forbindelse med arbejde, eller at I simpelthen er vokset ud af den gamle bolig? Så står I sandsynligvis over for disse tre valg:

 • Flyt i noget helt, eller relativt, nyt
 • Flyt i noget gammelt og gennemfør en renovering
 • Byg noget nyt fra bunden

Typisk vil det være budgettet, der relativt hurtigt peger i retning af det rigtige valg. Er budgettet ikke til at købe en relativt ny bolig og heller ikke (umiddelbart) til at bygge noget fra bunden, kan renoveringsløsningen være jeres bedste mulighed. Men hvad du måske ikke ved er, at nybyg faktisk ofte kan ende med at være billigere end renoveringsløsningen, totalset.

Læs mere

Køberrådgivning

Står du overfor et boligkøb, men ønsker en fagprofessionel tømrers vurdering af de drømme du har for boligen? Så kan vi hjælpe dig med en uvildig håndværkermæssig køberrådgivning.

At se på ny bolig er forbundet med mange usikkerheder. Særligt hvis boligen du forelsker dig i på en eller anden måde ikke helt lever op til dine ønsker eller behov i dens nuværende form. For kan boligen overhovedet komme til at leve op til det, du håber på? Det vil vi gerne hjælpe dig med at finde svarene på – og ikke mindst afklare økonomien omkring.

Læs mere

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf 88448180 eller på gitte@t-elteknik.dk

Alle skriftlige henvendelser besvares indenfor få timer på hverdage.


  Skal du have hjælp til dit næste projekt?

  Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +4528135819 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

  Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Udfyld vores tilbudsformular