Hvem er vi?

Koed Tømrer- og Byggeforretning består af et bredt team, som kan løse de fleste tømrer- og snedkeropgaver

Koed tømrer- og byggeforretning ApS har adresse/værksted i Koed mellem Ryomgård og Kolind. Vi har siden 1970 varetaget mange renoveringsopgaver - både store og små - samt stået for opførelse af nybyggeri rundt omkring på Djursland.

Vi er i alt 25 medarbejdere i firmaet fordelt på tømrersvende, lærlinge, projektledere, en bogholder samt en markedsføringsansvarlig.

Kunderne har hos os altid været i fokus, og derfor har vi mange faste kunder, som vælger Koedtømreren gang på gang. Hos os bliver alle opgaver taget seriøst – store som små, og vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk.

De daglige opgaver kan være lige fra opførelse af et nyt komplet hus til udskiftning af en enkelt termorude. Vi kan sågar udføre specialopgaver på eget værksted. Hos os er kunderne i fokus, og det er første prioritet, at kunderne er tilfredse. Vi leverer kvalitetshåndværk hver gang, hvilket giver både kunderne og vores egne tømrere en god oplevelse.

Vores snedkerværksted, lager og kontor er placeret i Koed ved Kolind. Vi udfører hver dag en del arbejde i det nærmeste lokalområde, men vi bevæger os også tit længere væk til bl.a. Aarhus, Grenaa, Randers, Ebeltoft, Mols mm.

 

Du kan under ”Ydelser” læse mere om, hvad vi beskæftiger os mest med. Du kan også se nogle af de opgaver, vi har udført under ”Referencer”.

Vækker dette din interesse, og står du med opgaven eller drømmen – så kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning til dig.

Ring eller skriv i dag og få et uforpligtende tilbud.