Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Vi har stået for den indvendige renovering af en bolig i Ryomgård inkl. udskiftning af døre og vinduer

I stueetagen har vi sat nye gipslofter op, støbt gulve og udført diverse snedkerarbejde, såsom montage af indvendige døre, gerigter og fodlister. Derudover har vi også lavet og monteret nye vinduesbundplader.

På førstesalen har vi forstærket spær og og plankekehl. Der er blevet udført en ny skunkopbygning samt monteret isolering, dampspærre, forskalling med isolering og til slut to lag gips på skråvægge og skunke. Der er opbygget nye skillerum samt monteret nye Velux tagvinduer. Vi har desuden monteret nye indv. døre samt udført fodlister og gerigter + nye vinduesbundplader og skunklemme.

I badeværelset ovenpå har vi stået for at forstærke og opbygge de eksisterende bjælkelag, udført gulv med gulvspånplader og opbygget med svalehaleplader til støbning.

Igennem hele projektet har vi været behjælpelige med koordinering af egne håndværkere samt håndværksydelser, som bygherre selv har leveret.

Du kan læse mere om fordelene ved en ombygning eller renovering her. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular