Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Her har vi stået for udskiftning af facadedør og vinduer på 1. sal til nye træ/alu elementer fra STM vinduer med 3-lags lavenergiglas. Facadedør og køkkenvindue er leveret med rammer i mahogni, så de passer ind i den oprindelige stil.

Udvendigt har vi lagt nye gummifuger og lavet tilpasninger mellem vinduespartierne. Indvendigt har vi afsluttet mod eksisterende lysninger med gummifuger/tilpassede lister.

 

☺️☺️☺️☺️☺️ Kommunikation
☺️☺️☺️☺️☺️ Aftale
☺️☺️☺️☺️☺️ Pris
☺️☺️☺️☺️☺️ Tilfredshed
☺️☺️☺️☺️☺️ Oprydning

Samlet karakter 5 ud af 5

Udtalelse fra kunden

Et rigtig godt forløb – lige fra besigtigelse af ejendommen og tilbudsgivning i det tidlige efterår og hele vejen til faktisk gennemførsel af opgaven i december. Altid meget let tilgængelig ved spørgsmål og altid meget behagelig kommunikation – både fra Mester Kasper og fra de to tømrere, som var på pladsen og gennemførte arbejdet. Fantastisk god stemning under afvikling af opgaven på trods af udfordringer. Der var aldrig tvivl om viljen til at lave det gode håndværk og resultatet er fejlfrit. Vi er meget godt tilfredse og vi vil til hver en tid anbefale Koed tømrerne til enhver opgave vi får kendskab til.

Find anmeldelsen her

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular