Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Her har vi varetaget et til- og ombygningsprojekt som hovedentreprenør, hvor vi har stået for jord-, beton-, murer-, VVS-, el- og tømrerarbejdet.

Bygherre har selv fået udført tegningsmaterialet og har sammen med en arkitekt stået for dialogen med kommunen. Bygherre har ligeledes selv stået for levering og montering af det nye køkken samt for udførsel af malerarbejdet.

Vi har i egenproduktion udført tømrerarbejdet, som bl.a. har bestået af opførslen af de nye lette facader, som er beklædt med formalet sort beklædning fra Frøslev (profil 852). Indvendigt er væggene beklædt med 12,5 mm Fermacell fibergips.
Siddenichen er efter kundens ønske udført i egetræ, og lofterne er udført i gran profilbrædder, som kunden efterfølgende har behandlet.

Vi har desuden stået for udførslen af nye spær, valmkonstruktion, skotrender, tagrender, underbeklædningsbrædder og betontagsten – alt sammen tilpasset den eksisterende stil.
Vinduer, døre samt skydedørsparti er leveret i træ/alu med 3-lags lavenergiglas.

Endeligt har vi som en del af hovedentreprisen stået for installationen af et nyt genveksanlæg, som fremadrettet vil give boligen et væsentligt forbedret indeklima.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular