Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Her har vi lavet en til- og ombygning på et sommerhus. Vi har stået for udgravning samt nyt isoleret fundament. Herefter har vi lavet et bærende og isoleret træskellet med gips indvendigt og vindspærre samt sort Superwood SW03 klinkbeklædning udvendigt (i stil med det eksisterende sommerhus). Dertil har vi lavet en tagkonstruktion med tagkrydsfinér, spær med fald samt to lag tagpap. Indvendigt har vi udført lofter i træbeton/Troldtekt.

De indvendige vægge er ligeledes opført i en trækonstruktion med gips på begge sider. Der er monteret hvide glatte døre inklusiv gerigter.

Der er leveret og monteret Pergo vinyl gulve inklusiv tilhørende undergulv, og efterfølgende har vi monteret hvidmalede fodlister. Gulvet er både lagt i den nye tilbygning samt i den eksisterende stue, som i forbindelse med tilbygningen også har været igennem en større renovering, hvor der bl.a. også er lavet nyt køkken, installationer mv.

Døre og vinduer er leveret fra KPK i træ/alu med 3-lags lavenergiglas.

Ud over det beskrevne tømrerarbejde ovenfor har vi stået for udførsel af et nyt nedsivningsanlæg, nye kloaker og nye zinktagrender. Derudover er der lavet ny gruppetavle m.m. i det eksisterende hus samt monteret nye installationer (el og VVS) i tilbygningen.

Vi har i tilbygningen også stået for udførsel af et nyt badeværelse inklusiv vådrumsbehandling, klinkearbejde på gulv og vægge samt ny sanitet.

Endeligt har vi stået for alt indvendigt spartel- og malerarbejde.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular