Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Dette projekt er udført i hovedentreprise. Her har vi stået for ombygning af det eksisterende hus samt opbygning af nyt anneks.

I det eksisterende hus har vi udført nye isolerede betongulve i stuen inklusiv udvidelse af boligen, så den overdækkede terrasse nu er inddraget i boligens m2. Efterfølgende har vi monteret nye trægulve og nye store glaspartier mod havesiden – herunder har vi stået for forstærkning og renovering af den eksisterende gavl.

Vi har desuden monteret nye gipslofter, nedgravet faskine til regnvand samt udskiftet kloakledning til køkken.

Ved siden af huset har vi opført en selvstændig bygning, som fungerer som både havehus, anneks og grillhytte. Her har vi stået for støbning af nyt isoleret fundament og opbygning af isoleret træskellet. De indvendige vægge er beklædt med gips, og udvendigt har vi monteret sort Superwood træbeklædning.

Taget er udført med tagkrydsfinér og tagpap. På terrændækket har vi monteret et flydende Pergo vinylgulv.

For at sikre et godt lysindfald har vi monteret store vindues- og dørpartier mod haven i samme stil som på det eksisterende hus.

Ud over tømrer- og murerarbejdet har vi stået for indvendigt og udvendigt malerarbejde samt for de tekniske el- og VVS installationer.

☺️☺️☺️☺️☺️ Kommunikation
☺️☺️☺️☺️☺️ Aftale
☺️☺️☺️☺️☺️ Pris
☺️☺️☺️☺️☺️ Tilfredshed
☺️☺️☺️☺️☺️ Oprydning

Samlet karakter 5 ud af 5

Udtalelse fra kunden

Det har udelukkende være en rigtig god oplevelse at bruge Koedtømreren til vores projekt. Da vi har fået lavet både en tilbygning og en ombygning/udvidelse af vores stue – har vi haft behov for gode råd i idefasen, god vejledning til valg af materialer og smarte løsninger, da udførslen gik i gang og en god styring af øvrige håndværkere. Det har hele tiden været trygt, da de på alle punkter har levet op til deres ansvar, fundet løsninger og har med stor stolthed og grundighed bygget nogle skønne rum, som vi nu nyder hver dag.

At der så også har været en behagelig og hyggelig omgangstone med både håndværkere og projektleder er kun et plus.

Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger – og vil helt sikkert selv anvende dem igen ved vores næste projekter.

Find anmeldelsen her

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular