Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

På denne sag er kunden kommet til os med en drøm om at udvide deres sommerhus. Vi har hjulpet dem fra idé til en konkret plan. Projektet omfatter blandt andet en ny tilbygning, som indeholder to værelser, en gang samt et badeværelse. Derudover har vi opbygget en stor træterrasse langs huset. 

Vi har i tæt samarbejde med arkitekten og bygherre stået for udarbejdelsen af tegningsmateriale og beregninger samt holdt dialogen med kommunen angående byggetilladelse med mere.

Projektet kan opdeles i tre dele; selve tilbygningen, renoveringen af den eksisterende bolig og opbygningen af træterrassen.

Tilbygning til sommerhuset

Til en start har vi på projektet stået for udgravningen til den nye tilbygning, herunder udførslen af nye kloaker og et nyt isoleret fundament. 

Vægge i ægte sommerhus-stil

Efter fundamentet kunne vi rejse et træskellet, som er blevet beklædt med en flot, vandret klinkebeklædning i sort. De indvendige vægge er blevet isoleret og beklædt med rustikke profilbrædder, der giver et ægte sommerhus-look. Skillevæggene i tilbygningen er ligeledes udført i rustikke profilbrædder. 

I tilbygningen har vi lavet en indbygget skydedør til det ene af værelserne, og til det andet værelse samt badeværelset har vi monteret to almindelige døre.

New-Yorker dør og glasgang

I glasgangen mellem den eksisterende del og tilbygningen, har vi leveret og monteret en sort New-Yorker dør med glas, som er med til at separere de to afdelinger, uden at gå på kompromis med det flotte kig imellem bygningerne.

De nye døre og vinduer er leveret af KPK og er i træ/alu med 3-lags lavenergiglas.

Flotte nye trægulve

Gulvene i gangen og på værelserne i tilbygningen er flydende lamel plank trægulv, som er lavet med en fyrretræskerne øverst. Derved kommer de nye gulve i tilbygningen til at ligne gulvet i den eksisterende del så meget som muligt, og der skabes derved en pæn overgang.

Nyt badeværelse

Badeværelset i tilbygningen har vi opbygget med vådrumsgips, og så er der efterfølgende blevet udført kliker efter bygherres valg. Her har de valgt nogle flotte lysegrå klinker, som giver noget lys og spil til rummet.

I badeværelset er der også lavet et indbygget toilet med skjult cisterne, en terrassedør ud mod haven samt en rummelig bruseniche. 

Tag og loft

Taget på tilbygningen er udført i tagpap, og som en ekstra detalje har vi lavet trekantslister, som skjuler samlingerne på tagpappet. Derudover har vi monteret rygningsventilation på taget.

Loftet i tilbygningen har vi udført i de samme rustikke profilbrædder som på væggene for at give en ensartet udtryk. 

Tilbygning til sommerhus
Glasgang mellem tilbygning og eksisterende del
Detaljebillede af tag og gavl
Nye vinduer i sommerhus i Ebeltoft
Nyt tag med tagpap på tilbygning
Gang i tilbygning

Renovering af den eksisterende bolig

I den eksisterende del af sommerhuset har vi nedbrudt de lette vægge, og så har vi fjernet både gulve og lofter i den berørte del, da der skulle laves nyt køkken, ny spiseplads og ny stue.

Forstærkning, nye gulve og vægge

Gulvene og bjælkerne i den berørte del er blevet forstærket, og vi har udført vindspærre, isolering og nye fyrretræsplankegulve. I køkkenet og gangen er der lagt nye gulvspånplader samt vinylgulve.

Væggene i den eksisterende del er opbygget efter den nye indretning med rustikke profilbrædder. Ydervæggene i den berørte del er blevet efterisoleret og beklædt på ny – samme stil som i tilbygningen.

Renovering af gavlen

Der er i den eksisterende del desuden leveret nye indvendige døre samt et vindue med redningsåbning i gavlen. Beklædningen på gavlen er blevet udskiftet til samme beklædning som på tilbygningen, så huset får et mere strømlinet udtryk.

Inventaret, skabene, badeværelsesmøblet og køkkenet er leveret fra Invita.

Hjørnevindue i sommerhus
Renovering af sommerhus
Væg i køkken/alrummet
Nye døre og vinduer i sommerhus
Renovering af alrum
Detaljebillede af nyt trægulv

Terrassen

Omkring den nye tilbygning og i forlængelse af den eksisterende bygning, har vi opbygget en ny træterrasse, som danner rum for kundes udebruser og måske kommende ude spa. Selve opbygningen/konstruktionen af terrassen er udført i trkimp. træ. Terrassebrædderne er udført i lærk og monteret med rustfri skruer, så den kan holde til det danske vejr.

 

Vi har på dette projekt varetaget hele entreprisen, som ud over det ovenstående også har indeholdt VVS, el, blikkenslager, maler og belægningsarbejde.

 

Hvis du har et brug for hjælp dit byggeprojekt, så kan du kontakte os her for et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker at læse flere cases fra tilbygninger, renoveringssager eller lignende, så kan du følge linket her.

Dronebillede af tilbygning til sommerhus i Ebeltoft

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular