Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Her har vi stået for genopbygning af en overetage, efter bygherre selv har forestået nedbrydningen. De eksisterende spær er blevet på forret/forstærket, der er blevet isoleret op til de gældende minimumskrav, og vi har monteret ny komplet dampspærre.

Lofterne er afsluttet med to lag gips og dermed klargjort til maleren.

Vi har desuden lagt ekstra energi i opbygningen af de nye synlige hanebånd, som er leveret i douglastræ fra det lokale savværk.

Gulvet i overetagen er blevet opbygget, forstærket og isoleret, hvorefter vi har monteret Novopan gulvspånplader, som er klargjort til gulvarme. Gulvvarme er herefter leveret af vores VVS samarbejdspartner.

Bygherre har ifølge aftale selv stået for at lægge selve trægulvet, inden vi til slut har monteret de indvendige døre fra Swedoor.

Vinduer og vinduesparti er leveret af KPK Døre og Vinduer i kernefyr med 2-lags lavenergiglas. Vi har stået for montering samt fugning af disse.

På badeværelset har vi stået for murerarbejdet vedrørende opsætning af klinker i brusekabinen.

 

☺️☺️☺️☺️☺️ Kommunikation
☺️☺️☺️☺️☺️ Aftale
☺️☺️☺️☺️☺️ Pris
☺️☺️☺️☺️☺️ Tilfredshed
☺️☺️☺️☺️☺️ Oprydning

Samlet karakter 5 ud af 5

Udtalelse fra kunden

Vi havde Koedtømreren til at renovere 1. sal hen over vinteren 2016/17.

Der var tale om en total-renovering, hvor der blev startet ud fra rå gulvbrædder og ud til det det rå tag. Vi havde en skitse over projektet, men ikke selv et gennemarbejdet forslag til, hvordan det endelige resultat skulle være, men sammen med virksomheden blev der fundet gode løsninger hen ad vejen.

De små bump, der naturligt var undervejs i så stort et projekt blev løst gennem positiv dialog både med håndværkere og virksomheden som sådan.

Vi er meget tilfredse med slutresultatet

Find anmeldelsen her

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular