Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

I Kolind har vi foretaget en ombygning af en ældre butiksfacade. Projektet omfattede opbygning af komplet nyt isoleret træskellet, vinspærre samt montage af Cembrit Solid gennemfarvede eternit facadeplader, som giver facaden et moderne og stilrent udtryk.

Der er desuden leveret en ny facadedør og nye vinduer fra Kpk i træ/alu. med 3-lags lavenergiglas. Indvendigt er væggene beklædt med fermacell fibergips, og der er udført den nødvendige sammenbygning med det eksisterende loft.

Vi har også stået for udførsel af diverse indv. tømrer- og snedkerarbejde såsom opbygning af indv. skillevægge, montage af indv. dør, skydedøre til printerrum samt montage af fodlister.

Du kan læse mere om fordelene ved en ombygning eller renovering her. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

☺️☺️☺️☺️☺️ Kommunikation
☺️☺️☺️☺️☺️ Aftale
☺️☺️☺️☺️☺️ Pris
☺️☺️☺️☺️☺️ Tilfredshed
☺️☺️☺️☺️☺️ Oprydning

Samlet karakter 5 ud af 5

Udtalelse fra kunden

Arbejdet med at skifte en ældre butiksfacade med store vinduer, til en super flot facade til et moderne kontormiljø, er vi rigtigt glade for.
Vi fik en god rådgivning om design og udseende inden vi besluttede os og selve arbejdets udførsel blev gennemført effektivt og med respekt for den gamle bygning.

Find anmeldelsen her

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular