Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Her har vi udført en komplet renovering af både tag og overetage – inklusiv opsætning og nedtagning af stillads.

Taget har fået nyt Huntonit undertag samt nye sort engoberet tegltagsten.

Vi har monteret nye underbeklædningsbrædder på udhæng, som bygherre ifølge aftale selv stod for at male inden opsætning.

Stern og vindskede er blevet beklædt med sort aluminium, og tagrenderne er udført i naturzink.

Der er desuden leveret og monteret nye VELUX tagvinduer for at opnå ekstra lysindfald. De nye tagvinduer fungerer desuden som redningsåbning til soveværelse og værelser.

Indvendigt har vi ligeledes stået for nedbrydning af de eksisterende bygningsdele. Vi har stået for forstærkning/opretning med stører oven på eksisterende betondæk samt monteret nye douglas plankegulve. Der er isoleret efter gældende minimumskrav, og vægge – herunder skunkvægge og skillevægge – er opført på ny i træskellet med isolering, som er beklædt med to lag gips. De eksisterende hanebånd er bevaret, og bygherre har selv stået for afrensning og behandling af disse.

Endeligt har vi monteret indvendige døre, vinduesbundplader samt udført det afsluttende arbejde med lister, gerigter og fuger.

Vi har på denne sag stået for levering og koordinering af arbejder fra alle faggrupper (tømrer, murer, VVS, blikkenslager, elektriker, maler og inventar.

 

☺️☺️☺️☺️☺️ Kommunikation
☺️☺️☺️☺️☺️ Aftale
☺️☺️☺️☺️☺️ Pris
☺️☺️☺️☺️☺️ Tilfredshed
☺️☺️☺️☺️☺️ Oprydning

Samlet karakter 4.6 ud af 5

Udtalelse fra kunden

Vi har fået renoveret hele vores 1. sal, nyt tag, undertag, vægge, åbning til kip, gulve, isolering, vinduer, maling mm. Vi har været rigtig godt tilfreds med hele forløbet, fra start til slut. Følte os trykke, og fik et godt indtryk af Kasper første gang han var forbi for at besigtige opgaven. Koed Tømrerne er meget professionelle, og har leveret en gennemrenovering af vores 1. sal i høj kvalitet. De har overholdt aftaler, og tømrerne som har gået på opgaven har været rigtig dygtige og meget flinke. Der har været god dialog hele vejen igennem projektet.

Find anmeldelsen her

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular