Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Her har vi været meget heldige at få lov til at stå i spidsen for en meget speciel og spændene opgave.

Vi har stået for en gennemgribende renovering af et bevaringsværdigt sommerhus og bådhus i hovedentreprise. Bygherre har dog selv stået for murerarbejde, tagdækning med nyt stråtag, indkøb af inventar, brændeovn og trappe samt udvendigt malerarbejde.

Udvendigt har vi stået for en systematisk gennemgang/udskiftning af en stor del af den eksisterende ”raftebeklædning”. Ud over afbarkning og udskiftning af rafterne 1:1 har vi renoveret de eksisterende porte og døren til bådhuset, som i samme ombæring har fået nye specialsmedede beslag/greb, da de gamle var rustet væk.

I forbindelse med udskiftning af stråtaget har vi stået for renoveringen af selve tagkonstruktionen samt kviste, inden tækkemanden har kunnet lægge det nye stråtag.

Vi har desuden renoveret den udvendige terrasse ved 1. sal samt udskiftet samtlige døre og vinduer i både hovedhus og bådhus til nye med smalle sprosser og klassiske elementer fra Outrup i kernefyr og med 2-lags lavenergiglas.

Indvendigt har vi på stueetagen lagt nye strøgulve med massive douglasplanker samt opbygget en konstruktion med en integreret dør udført i gulvplanker under den nye trappe til 1. sal. Herfra har vi lavet en ny gulvlem med adgang til kælderen, hvor vi desuden også har opsat nye lofter.
Vi har desuden renoveret de eksisterende fine panellofter i stueetagen med nye specialfremstillede brædder.

På 1. salen har vi nedbrudt den gamle rumopdeling samt lofter mv. Herefter har vi stået for en total omforandring. Det eksisterende etagedæk er blevet forstærket, og vi har lagt nye gulve med massive gulvplanker i douglastræ i samme stil som på stuetagen.
Hanebåndene er blevet udskiftet til nye 125×125 mm tømmer med patina, og efterfølgende har vi stået for opretning af de underliggende konstruktioner – herunder skrålofter, skunkvægge og brystningsvægge ved kviste, hvorefter disse er blevet beklædt med gips.

I bådhuset har vi opbygget nye isolerede forsatsvægge med gips, opsat nye massive hanebånd i 225×225 mm tømmer samt opsat nye lofter i douglas kalmarbrædder monteret som ”1 på 2” og med 1 cm afstand til gipsvæggene.
Dette lidt rustikke look på loftkonstruktionen går fantastisk i spænd med det fine eksklusive murstensgulv, som vi også har stået for.

Endeligt har vi efter færdiggørelsen af den primære entreprise stået for opbygningen af et nyt raftehegn i samme stil som huset for at afgrænse sommerhusets arealer.

 

☺️☺️☺️☺️☺️ Kommunikation
☺️☺️☺️☺️☺️ Aftale
☺️☺️☺️☺️☺️ Pris
☺️☺️☺️☺️☺️ Tilfredshed
☺️☺️☺️☺️☺️ Oprydning

Samlet karakter 5 ud af 5

Udtalelse fra kunden

Gedigent håndværksmæssigt arbejde udført med respekt for sommerhusets status som bevaringsværdigt. Gennemgribende nænsom renovering med fokus på optimale løsninger. Disse opnået via god sparring undervejs i byggeprocessen mellem bygherre og Koed Tømrer & Byggeforretning som stod for totalentreprisen.
Med fokus kan kvalitet og ordentlighed kan Koed Tømrer og Byggeforretning varmt anbefales.

Find anmeldelsen her

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular