Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Vi har i hovedentreprise stået for nedbrydning og retablering af denne rækkebolig efter en vandskade, som blev forsaget af et gammelt, utæt vandrør under strøgulvet. Da vi har haft hovedentreprise på denne opgave, har vi stået for tømrerarbejdet samt koordinering af vores samarbejdspartnere i forbindelse med murer-, maler-, VVS-, og elarbejdet.

Arbejdets omfang har været afmontering af de eksisterende gulve og strøgulve samt udtørring. 

Derudover har vi afslebet og svejset tagpap på de eksisterende klaplag/terrændæk, for at sikre os, at der ikke fremadrettet kan komme fugt op i gulvkonstruktionen. 

Vi har udført en ny komplet varmeinstallation med nye rør og radiatorer.

Som en del af tømrerarbejdet har vi lavet en ny strøkonstruktion, afsluttet med gulvspånplader, undergulv og et flydende gulv som Novego Oxford EG. Nogle af de indvendige døre er blevet udskiftet, og de resterende er blevet malet. Som en afslutning på gulvarbejdet, har vi udført nye fodlister samt gerigter

I køkkenet har vi leveret og monteret nyt køkkeninventar fra Invita i hvid med en rødlig/mørk træbordplade. 

Afslutningsvist har vi reetableret elinstallationerne og lavet en komplet malerbehandling inklusiv nyt tapet i størstedelen af boligen. 

Efter opstarten fandt vi hurtigt ud af, at der desværre var endnu en utæthed under husets ene badeværelse, hvilket resulterede i at gulvet her skulle op, hvorefter der skulle udføres ny kloak, rørføring og nye klinker.

Vi har igennem hele projektet haft en god dialog med både kunden og forsikringsselvskabet. På baggrund af et godt samarbejde med vores underentreprenører lykkedes det at komme i mål med opgaven indenfor aftalt tid, på trods af det ekstra arbejde med badeværelset, så ejeren af huset kunne flytte ind igen.

“Kæmpe tak til Koed tømrer- og byggeforretning ApS.

Da min svigermor stod med en kæmpe stor rørskade i sit hus valgte vi Koed Tømrerforretning til at stå for alt vedr. forsikringsskaden. 

Kasper har været en meget stor støtte og samarbejdspartner igennem hele forløbet. ALT har fungeret optimalt, Kasper har haft kontakten til forsikringsselskabet /Taksator og fået koordineret med alle håndværkerne også udenfor firmaet, vvs, murer, elektriker, køkkenfirma mm. 

Det lykkedes også at få svigermor hjem fra genhusningen til eget hus på det anslåede tidspunkt trods stor udvikling i skadesomfanget. Vi vil herved give Koed Tømrerforretning (Kasper) vores bedste anbefalinger for et TRYGT forløb og ikke mindst PERFEKT udført arbejde af firmaets dygtige tømrere.”

– Rikke / svigerdatter

Såfremt du har brug for hjælp til dit byggeprojekt eller selv står med en forsikringsskade, så er du velkommen til at kontakte os her.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular