Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Vi har i totalentreprise stået for opførelsen af dette nye hus på Djursland. På projekt stod vi for håndtering af alt fra start til slut, herunder byggetegninger, ingeniørberegninger og selve byggeriet.

Totalentreprenør på nybyggeriet 

Som en erfaren totalentreprenør er vi specialiseret i at tage ansvaret for hele byggeprocessen. For vores bygherre betød det, at de havde en enkelt kontaktperson gennem hele projektet, som stod for at koordinere med de forskellige håndværkere, bestille materialer og holde øje med byggeriet.

Et solidt fundament og en støbt sokkel

Når man bygger et nyt hus, er et solidt fundament afgørende for at sikre stabilitet og holdbarhed. Vi begyndte med omhyggelige jordbundsundersøgelser og udførte de nødvendige ingeniørberegninger for at skabe et fundament, der kunne modstå tidens tand.

Gasbeton og smukke mursten

Vi valgte gasbeton murer som et ideelt materiale til husets vægge. Gasbeton er kendt for sine isoleringsegenskaber og holdbarhed. For at tilføre huset en unik og tidløs æstetik, blev der muret med “Black Beauty” mursten fra Egernsund Tegl.

Funkishus med fladt tag

Huset er bygget som funkishus med fladt tag, som giver et moderne til stilrent udtryk til facaden. Taget er udført med tagpap og afsluttet med en flot, mørk murkrone, som passer godt til de sorte mursten. Derudover har vi lavet en ovenlysvindue, i køkkenet, som giver en masse naturligt lys til rummet. 

Nye døre og vinduer

Husets døre og vinduer er lavet fra gulv til loft, som giver en masse lys til hjemmet. I køkken/alrummet har vi monteret store skydedøre, som gør det muligt at åbne helt op. Dette er især en lækker feature i sommermånederne, hvor man kan lukke op og samle indemiljø og undemiljø. 

Materialevalg i huset

Bygherre har valgt klinker i hele huset, som er lette at rengøre og meget sildstærke. Dog kan akustikken blive en udfordring, hvis man har højt til loftet, store åbne rum og klinkegulv. For at imødekomme dette har vi monteret et Troldtekt loft, som tager meget af rumklangen og skaber en god akustik i hjemmet. 

Ekstra plads og beskyttelse med skur og carport

Udover at bygge huset, har vi i sammenhæng heraf også bygget en dobbelt carport, så der er plads til kundens to biler samt en skur til diverse haveredskaber, græsslårmaskinen og lignende. Carporten er lavet med en muret søjle, som giver et ensartet udtryk. 

 

Under hele byggerier har vi haft en tæt dialog med vores faste samarbejdsparterne fra de andre faggrupper. Her har vi bl.a. stået for koordineringen med VVS’eren, elektrikeren, maleren og mureren. 

Drømmer du om at bygge nyt? Så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud  her. Du er også velkommen til at give os et kald på tlf. 7553 7553, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular