Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Her har vi selv været bygherre på et nyt hus i Kolind. Dermed har vi haft dette projekt i totalentreprise og stået for alt – lige fra skitseprojekt, udarbejdelse af byggetegninger, byggetilladelse og efterfølgende opførsel af huset. Herefter har vi solgt det færdige hus på en lokal byggeudstilling.

Huset er opført på en skråning med udsigt ud over marker og eng, og vi har derfor valgt at placere store vinduespartier mod nord, så man får mest muligt ud af den fine udsigt. Vinduer og døre er fra Outline i træ/alu og med 3-lags lavenergiglas.

Væggene er opført som et isoleret træskellet med en diffusionsåben vindspærre i eternit, og efterfølgende har vi beklædt væggene med gennemfarvet sort eternitbeklædning fra Swisspearl. Indvendigt har vi monteret Fermacell fibergips på alle vægge.

Taget er udført med tagpap og tagkrydsfinér. Indvendigt er lofterne ligesom væggene udført i Fermacell fibergips med akustikfelter i modellen ”Barcode”.

Listebeklædningen i carport/skur er lavet i varmebehandlet fyr og monteret med rustfri skruer.

Køkkenet er fra Designa.

Huset opvarmes af en luft til vand varmepumpe, og der tilføres desuden energi til driften fra solcelleanlægget, som vi har monteret på taget.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular