Gode samarbejdspartnere

På dette projekt har vi opført et stort orangeri i tæt samarbejde med Grenaa & Omegns Murerforretning samt Drivadan A/S. Orangeriet er tegnet/projekteret af Rasmus Jensen Arkitekt MAA, som også var med på sidelinjen i selve udførselsperioden.

Fundamentet

Med assistance fra vores samarbejdspartner, Grenaa & Omegns Murerforretning, har vi gravet ud og støbt fundamentrender, så Drivadan herefter kunne rejse de tre store stålspær, som skal sikre orangeriets stabilitet mod vind og vejr.

Herefter kunne vi færdiggøre det isolerede terrændæk samt udføre klinker.

Tømrerarbejdet på projektet

Vi havde på projektet ansvaret for jord-, beton-, murer- og tømrerarbejdet, som også omfattede sammenbygningen af orangeriet og den eksisterende bolig samt udførelse af ny beklædning på den eksisterende gavl over orangeriet. Gavlen er udført i samme ThermoFyr-beklædning, som også er brugt på trækonstruktionen i orangeriet.

Mellem huset og orangeriet har vi udvidet det eksisterende dørhul samt monteret en stor foldedør fra KPK, så orangeriet kan fungere som en forlængelse af huset.

Som en del af selve orangeriet har vi opbygget en niche med et grovkøkken og en halvvæg rundt langs orangeriets to sider, som giver et brud i den store glasfacade og tilføjer varme og kontrast. Begge sider af halvvæggen er blevet beklædt med ThermoFyr, som er monteret lodret for at skabe et mere dynamisk udtryk.

Projektet har krævet stor præcision fra alle involverede håndværkere, og tæt samarbejde har været nøgleordet på et projekt som dette.

“Koordineringen mellem faggrupperne på projektet har været rigtig god, og samarbejdet er forløbet gnidningsfrit. Vi havde Kasper som projektleder og har oplevet stor professionalisme fra start til slut. Han har været god til at spotte, hvad der kunne optimeres i projektet, og han har altid været til at få fat på. Vi fik tildelt to faste tømrersvende, som var fagligt dygtige og en fornøjelse at have gående.

Vi vælger helt sikkert Koedtømreren igen næste gang, vi skal have lavet noget.”

– Oliver, bygherre

Er du nysgerrig efter mere?

Vi har renoveret en del udestuer og opført nye udemiljøer. Se vores lignende projekter her:

Ny udestue i Ryomgård

Læs mere

Totalrenovering af udestue

Læs mere

Renovering af udestue i Århus

Læs mere

Drømmer du også om et orangeri eller en udestue?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.