Kasper Salling Bang
Tømrermester

Projektbeskrivelse

Her har kunden selv fået udarbejdet hele tegningsmaterialet og har desuden selv ønsket at stå for byggesagsbehandlingen hos kommunen.

Vi har opført huset i hovedentreprise. Det vil sige, at vi sammen med vores faste samarbejdspartnere har stået for at udføre alt det praktiske arbejde – lige fra sandpude og fundamenter til selve konstruktion og opbygning af hele huset.

Kunden har selv stået for indkøb af køkken og indvendige døre, som er leveret af Garde Hvalsøe. Derudover har kunden også selv indkøbt sanitet, som er leveret af VOLA.
Kunden har også selv stået for at levere selve styringen af alle de tekniske installationer i huset samt videoovervågning og alarmsystem.

Væggene er udført som et isoleret træskellet med en udvendig diffusionsåben vindspærre i eternit. Herpå har vi monteret afstandslister samt cedertræsbeklædning. Indvendigt har vi monteret gips.

Taget er udført med tagpap, tagkrydsfinér og bjælkespær. Lofterne er ligesom væggene udført i gips, og udvalgte steder har vi desuden monteret hvidmalede akustikpaneler i mineraluld.

Vinduer og døre er leveret af Krone. Udvendigt har vinduer og døre fået en anodiseret behandling fra HAI. Indvendigt er de leveret i massiv egetræ. Alle udvendige inddækninger er desuden behandlet med samme anodisering som vinduerne og dørene.

Gulvene i værelserne er fuldlimende og udført i egetræ. I køkken alrum og badeværelser er klinkerne leveret i lavasten. Lige som inventaret har bygherre selv indkøbt og leveret disse.

Udvendige terrasser er udført med ipe terrassebrædder, som er monteret med rustfri skruer.

Skuret/udhuset er opført på samme måde som hovedhuset dog med træbeklædning på de indvendige sider samt træbeton/Troldtekt på lofterne.

Huset opvarmes af en luft til vand varmepumpe.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular