Køberådgivning

Står du overfor et boligkøb, men ønsker en fagprofessionel tømrers vurdering af de drømme du har for boligen? Så kan vi hjælpe dig med en uvildig håndværkermæssig køberrådgivning.

At se på ny bolig er forbundet med mange usikkerheder. Særligt hvis boligen du forelsker dig i på en eller anden måde ikke helt lever op til dine ønsker eller behov i dens nuværende form. For kan boligen overhovedet komme til at leve op til det, du håber på? Det vil vi gerne hjælpe dig med at finde svarene på – og ikke mindst afklare økonomien omkring.

Med vores køberrådgivning får du:

  • svar på, om boligen kan renoveres eller ombygges til det, du drømmer om
  • svar på, om der kan skabes en tilbygning til boligen, der kan give de ekstra kvadratmeter og rum, du har behov for
  • overblik over den økonomi, der er forbundet med at realisere drømmene for den pågældende bolig
Få et tilbud

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular

Få 100% uvildig køberrådgivning

Vi samarbejder ikke med nogle ejendomsmæglere og får ingen provision eller lignende, hvis du ender med at købe en bolig. Med vores køberrådgivning kan du være sikker på, at du får en 100% ærlig tilbagemelding på de renoverings-, ombygnings- eller tilbygningstanker du har om boligen.

Vi undersøger først og fremmest lokalplan, servitutter og anden lovgivning relateret til boligen, for at sikre, at projekterne er lovlige. Derefter tjekker vi, hvad der kan lade sig gøre i forhold til den eksisterende bolig, altså om den i sin eksisterende form sætter nogle begrænsninger for, hvad der kan gøres – og i så fald hvad der skal til af ændringer, før din drøm kan realiseres. Det kan nemlig være enormt svært for det ufaglærte øje at vurdere.

Du får således vores ærlige vurdering af realiserbarheden af dine tanker og drømme, samt et økonomisk estimat på, hvad de håndværksmæssige projekter, der vil være forbundet med boligkøbet, vil koste.

Særligt det økonomiske overslag har hjulpet enormt mange af vores kunder med at få en afklaring på, om boligdrømmen kan realiseres inden for deres tilgængelige budget.

Prisen på vores køberrådgivning – og pengene tilbage igen

Vi tilbyder vores køberrådgivning for 2.500 kr., inkl. moms. Dette indebærer, at vi tager med ud til boligen og gennemgår dem, samt tager en grundig snak med dig om de tanker og idéer du har, for at boligen kan leve op til det, du ønsker. Dine inputs kan være meget konkrete, men de kan også være på et ”det-her-har-vi-behov-for”-stadie. Vi kan sagtens arbejde ud fra begge dele.

Efter besøget sender vi dig et overordnet prisestimat på, hvad det vil koste at få os til at realisere de projekter, som vi har talt om i forbindelse med den aktuelle bolig. Prisestimatet er naturligvis helt uforpligtende og du får herefter den tid du skal bruge til at tænke over, og mærke efter, om boligkøbet er det rigtige for dig.

Skulle boligen vise sig at være den rigtige vej for dig at gå, og du takker ja til en købsaftale, og efterfølgende vælger os til at stå for de håndværksmæssige projekter til boligen (efter vi sammen er gået mere i dybden med prissætningen), ja så krediterer vi naturligvis de 2.500 kr. du gav for køberrådgivningen fra den endelige regning.

Udelukkende håndværksmæssig køberrådgivning

Ikke bygningssagkyndig eller juridisk

Det er vigtigt at bemærke, at vores køberrådgivning ikke kan stå i stedet for en byggesagkyndigs vurdering af fejl og mangler. Det kan faktisk slet ikke sammenlignes. For mens den byggesagkyndiges fokus er at vurdere standen af boligen, er vores køberrådgivning fokuseret på at give dig en forståelse af, hvad der håndværksmæssigt og økonomisk er af potentiale i boligen, for at den kan leve op til de tanker og drømme, du har for din fremtid i den.

Opdager vi ved gennemgangen af boligen nogle fejl og mangler, så nævner vi det naturligvis for dig, men vi tager ikke ansvar for fejl og mangler, som vi ikke ser eller nævner for dig, da det som sagt ikke er dét vi tilbyder i vores køberrådgivning.

Ligeledes er vores køberrådgivning ikke af juridisk art. Det vil sige, at vi ikke tilbyder at hjælpe med gennemgang af købsaftalen, berigtigelse af handlen, tinglysning eller andet. Vi har udelukkende vores fagprofessionelle håndværkerbriller på i køberrådgivningen.

Vi har tid til køberrådgivning for dig

Vi elsker at hjælpe vores kunder med at træffe de bedste og mest kvalificerede beslutninger. Særligt når det kommer til så stor en beslutning som at købe et hus eller ej, er det vigtigt at kunne træffe valget på det mest oplyste grundlag. Derfor prioriterer vi tiden til at tage med dig ud yde uvildig køberrådgivning for dig.

Vi afsætter gladeligt tiden til at yde uvildig håndværksmæssig køberrådgivning for dig. Vi mener nemlig, at der er mangel på præcis denne form for køberrådgivning i markedet. Alt for ofte har vi lavet projektvurderinger for kunder, der allerede har købt boligen, men må se deres drømmebolig smuldrer mellem hænderne på dem, fordi de projekter de ønsker gennemført i boligen af den ene eller anden årsag ikke kan lade sig gøre – og det gør os ondt hver gang.

Tag derfor os med på råd allerede før du køber boligen. Så er du helt sikker på, at boligdrømmen kan realiseres.

Skal du have hjælp til dit næste projekt?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 75 53 75 53 eller på kontakt@koedtoemreren.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Udfyld vores tilbudsformular