vinduespartiet

 

Trapper fra VinduesPartiet

Vinduespartiet leverer kvalitetstrapper i MASSIVT BØGETRÆ som standard. Vi har standardtrapper, special, pladsbesparende trapper.
Du bestemmer selv hvordan din trappe skal udformes, hvilken træsort den skal laves i og hvilken overfladebehandling trappen skal leveret i.

Trappen kan leveres og-eller færdigmonteret. Koed Tømrer og Byggeforretning ApS rådgiver dig meget gerne helt uforpligtende.

 

Trapper efter mål

Design selv din nye trappe, eller bestil en af dem fra galleriet.
Vinduespartiet laver trappen i de mål du ønsker. Vinduespartiet kan også udforme trappen efter ønske. Trapper kan fåes i mange forskellige træsorter. Alt som er færdigmalet vil altid være fremstillet i bøgetræ, for at undgå harpiks gennemtrængninger, for at få en glattere overflade og fordi bøgetræ er en hårere træsort end feks. fyrretræ.

 

trapper fra vinduespartiet trapper fra vinduespartiet trapper fra vinduespartiet trapper fra vinduespartiet

 

Hemsetrapper – Pladsbesparende trappe – Hemsestiger

Pladsbesparende trapper.
Nogen steder er der for lidt plads til en almindelig trappe, her kan Vinduespartiet tilbyde sambatrappen med en helt speciel udformning af trinene (kotelettrin). Dette gør at trappen bliver meget kort og optager meget mindre plads. Hemsestigen bruges der hvor der er endnu mindre plads, den kan fastmonteres på væggen så den går lodret op, eller med et specal beslag så den kan trækkes ca. 60 cm ud fra væggen når den skal bruges.

 

trapper fra vinduespartiet trapper fra vinduespartiet

 

Trappedetaljer.

Her har vi et udpluk af detaljer samt nogle af de mest anvendte stolper, balustre og håndlister. Husk at vi også kan tilbyde mange andre løsninger og at dette blot er et udpluk.
Trin og håndlister kan leveres i rigtig mange forskellige træsorter. Mægler (stolper) kan leveres i flere forskellige standard mægler, eller kan laves som du ønsker den. Ved valg af balustre har du samme muligheder. Men tal med Koed Tømrer og Byggeforretning ApS inden du vælger din nye trappe.

 

trapper fra vinduespartiet trapper fra vinduespartiet trapper fra vinduespartiet trapper fra vinduespartiet

 

Vi rådgiver meget gerne, helt uforpligtende.