Et nyt, moderne og hurtigregulerende træbaseret gulvvarmesystem

NOVOPAN KLIMAGULV er resultatet af de senere års udvikling, der hjælper boligejere til at reducere energiforbruget og byggebranchen til at honorere de nye, skærpede, lovpligtige 2020-energikrav til nye bygninger og miljørigtige byggematerialer. Et nyt, moderne og hurtigregulerende træbaseret gulvvarmesystem, der fordeler og sikrer en ensartet og energibesparende varme.

 

Novopan klimagulv

Nem gulvvarmeløsning med NOVOPAN KLIMAGULV

I gulvspånpladerne er der fræset spor til montering af alu-varmefordelingsplader og varmeslanger. De fræsede spor i gulvpladen sikrer en enkel, hurtig og præcis montering af varmesystemet. Samtidig er

NOVOPAN KLIMAGULV et klimavenligt produkt, der er fremstillet af træ som er dyrket bæredygtigt.

 

God varmeøkonomi

Fordelen ved NOVOPAN KLIMAGULV som gulvvarmeløsning er en ensartet overfladetemperatur på gulvet. Vandbaseret gulvvarmesystem monteret i NOVOPAN KLIMAGULV afgiver en fuldstændig ens varme i hele rummet. Den opstigende, jævne varme gør, at rumtemperaturen kan reduceres 1-2º C i forhold til traditionelle varmekilder - uden at det går ud over komforten. Ved temperaturændringer på grund af lysindfald fra store glasarealer og f.eks. ved natsænkning - opnås den ønskede temperatur inden for en halv til to timer, modsat traditionelle gulvvarmesystemer indstøbt i betondæk, som er op til tolv timer om at nå den ønskede temperatur, grundet betondækkets store termiske inerti. Således kan der opnås energibesparelser på ca. 5% af varmeregningen.

 

Novopan klimagulvNovopan klimagulvNovopan klimagulv

 

Løsningen kan tilpasses de fleste boligrum

NOVOPAN KLIMAGULV - er en gennemarbejdet og komplet løsning til installering af vandbaseret gulvvarme. Systemet er egnet til såvel nybyggeri som boligrenovering, og er en hurtig, tryg, enkel og økonomisk løsning.

Se mere på www.klimagulv.dk