AAEAAQAAAAAAAAIRAAAAJDRkNzE3MmM0LTRkOGQtNDRlMC1hZTMxLTQ0OTAyNTZmNWU1MgDøre & vinduer er dansk håndværk med god energi og 10 års garanti!

Deres styrke er, at de dagligt gør en stor indsats for at forstå deres håndværkskunder, så de kan rådgive os optimalt og levere præcis det, vi (og dermed vores kunder) har brug for. Det er både nemt og bekvemt.

 

 

Vil du vide hvad KPK Døre & Vinduer er for en virksomhed, kan det nok bedst forklares ved at fortælle lidt om måden de tænker på. Siden 1980 har de dyrket de gode håndværksmæssige erfaringer og sat en ære i at holde lidt mere end de lover.

KPK er i dag en moderne produktionsvirksomhed, der leverer gode solide kvalitetsprodukter til danske håndværkere og deres private kunder i hele Danmark. Vinduer og døre i en ordentlig kvalitet, der er til at betale. Håndteret og leveret, så det er både nemt og bekvemt.

KPK Døre & Vinduer, der nu indgår i den svenske koncern Inwido, har i dag 175 medarbejdere på fabrikken på Mors. Det er her al udvikling og produktion finder sted.

Deres vigtigste aktiv og stærke platform er deres dygtige medarbejdere, der leverer god kvalitet, hver eneste gang. De er kort sagt; fagligt stolte og holder altid hvad vi lover.

 

KPK

 

Kilde: kpk-vinduer.dk