Kastrup Vinduet

Kastrup startede i 1995 med to ansatte. I dag er virksomheden oppe på 200 ansatte og én af de største leverandører i Danmark indenfor vinduer, døre samt skydedøre i Træ/Alu, Træ og Plast. Kastrup er den eneste leverandør, som alene producerer alle tre materialer.

Alle produkter er 100% dansk produceret på deres fabrikker i Holstebro og Skive. I Tilst ved Aarhus ligger Kastrups 425m2 store udstilling med salgskontor, hvor det er muligt at komme forbi og se de forskellige designs, materialer og farvemuligheder.

Kastrup stræber efter den tætte relation til deres kunder, og fleksibilitet og innovationsånd er grundlaget for Kastrup Vinduets succes. Det er herigennem, virksomheden opnår en endnu højere produktstandard.
Kastrup står selv for hele processen lige fra design og produktion til levering og efterfølgende service.

Kastrup går op i bæredygtighed og tager i særdeleshed ansvar for miljøet, de lokale virksomheder og mennesket. Kastrup er i øvrigt med i Code of Care, der støtter op om, at unge på kanten af arbejdsmarkedet, får en chance.
Kastrup går op i høj kvalitet, i alt hvad de laver – lige fra udvælgelsen af underleverandører og opbygningen af produkterne, til kvalitetssikring igennem deres produktsystemer.

Træ/Alu NATUR   

Uw = 0,78 W/m2K
Eref op til +20,6 kWh/m² pr. år

INVI  

Uw = 0,76 W/m2K
Eref op til +32,0 kWh/m² pr. år

Træ Natur     

Uw = 0,95 W/m2K
Eref op til +2,8 kWh/m² pr. år

Plast Natur

Uw = 0,83 W/m2K
Eref op til +7,5 kWh/m² pr. år

Kastrups produkter

Hos Kastrup Vinduet finder du vinduer og døre i en moderne-, klassisk- og minimalistisk stil. Kastrup leverer til både renovering og nybyg, privatbyggeri og store projekter.
Produktsortimentet spænder bredt indenfor udadgående vinduer, indadgående drejekip vinduer i mange forskellige materialer og designmuligheder, og vi fokuserer på en høj indbrudssikkerhed og energiperformance.

Kastrups Træ/Alu vinduer og terrassedøre fås i et slankt moderne design og altid med komposit i karmfalsen for at undgå råd og svamp og for at sikre dine vinduer en lang levetid. Sikkerhedsbeslag er standard hos Kastrup Vinduets Træ/Alu vinduer og døre.

Kastrups ultraslanke vinduesserie i Træ/Alu hedder INVI, som er et revolutionerende vinduesdesign, der giver et stort lysindfald med nogle af branchens bedste energiværdier.

Derudover skal Kastrups klassiske fyrretræsvinduer og hårdttræsvinduer også nævnes, som bliver lavet af nogle af de bedste kvalitetsmaterialer, og hvor detaljerne er i fokus. Kastrup bygger på en stor erfaring indenfor mahogni og egetræsvinduer.
Plastvinduerne udføres i et slankt design og har et lignende udtryk som deres klassiske trævinduer, dog med den fordel, at de indebærer det lette fiberforstærkede komposit for en optimal holdbarhed.

Hvad angår døre, spænder Kastrups sortiment også bredt. Her har de indadgående- og udadgående facadedøre, pladedøre og AluFrontLine-døre, hvor sidstnævnte er en indgangsdør med ren Alu udvendigt. For ekstra modstandsdygtigt aluminium, bruger de som standard en pulverlakeret FII aluminium.

Kastrups skydedøre i Træ/Alu og Træ kan fås helt op til 5 meter i bredden og på en højde op mod 2,5 meter. Skydedørene har nogle af Europas bedste værdier - de overholder op til 1200Pa i slagregnstæthed.
Kastrup benytter sig af skandinavisk fyrretræ med en kerneandel på 90%. For at opnå den bedste kvalitet, bliver træet gennemtjekket for synlige knaster, revner og harpikslommer, der efterfølgende bliver skåret fra.