Cembrit Toscana - Den nye bølge til danske tage

Cembrit Toscana er en moderne fortolkning af de klassiske danske bølgeplader, der med en kombination af bølger og plane flader giver taget et flot og moderne udtryk. Tagpladens styrke og hårdførhed sikrer desuden taget lang levetid i det danske vejr.

Cembrit Toscana

Unikke løsninger i byggeriet er i høj kurs hos danskerne, og det gælder også taget, som gerne må skille sig ud fra almindelige tagbeklædninger. Cembrit Toscana er en nyt og spændende tagprofil, som sikrer et stærkt og stilrent tag og samtidig fungerer godt som alternativ til den traditionelle bølgeplade.

Som skabt til det danske vejr

Cembrit Toscana er tagplader i fibercement, hvilket giver et robust tag, der på bedste vis matcher det danske vejrs udfordringer. Kombineret med en stærk overfladebehandling er Cembrit Toscana ekstremt modstandsdygtig over for fugt og snavs og bevarer derfor sit udseende og sin flotte overflade i mange år – med minimal vedligeholdelse.

Kræver ikke undertag

Der er også økonomiske fordele ved at montere et Cembrit Toscana-tag, da det ikke kræver undertag, hvis taghældningen er over 20°. Da der er tale om et let tag, kan tagpladerne monteres på den eksisterende tagkonstruktion. Der er således ikke behov for, at forstærke spærkonstruktion mv.

Cembrit Toscana fås i fire klassiske farver, der harmonerer med den danske byggestil. Dertil fås også et komplet tilbehørsprogram med alt fra indfarvede skruer, og ventilationshætter, vindskedeprofil og tagtrin, som sikrer et ensartet tag i høj kvalitet – både æstetisk og styrkemæssigt.

Læs mere på www.cembrit.dk

Cembrit

Vi vil løbende opdatere  galleriet med billeder af  Cembrit Toscana.