Rhepanol tag

Rhepanol - solidt og miljørigtigt materiale

Hos Koed Tømrer & Byggeforretning værdsætter vi et solidt miljørigtig tagprodukt. Rhepanol viser at man ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten, for at skåne miljøet. I Rhepanol er  der ikke  anvendt nogle miljøskadelige stoffer under produktionen, bortskaffelse og genbrug er derfor på ingen måde skadeligt for miljøet.​

Rhepanol importeres fra FDT i Mannheim der i 1938 skabte produktet af Polyisobutylene (PIB, Polyisobutylene kendes også fra bl.a. tyggegummi og plaster.), som vi i dag kender som Rhepanol. Dette giver mere end 75 års erfaring med produktet, og der er allerede lagt 110 millioner kvadratmeter verden over.

Vi har igennem kursuser hos EasyFlexRoofing  som er den eneste importør i Danmark af materielet, uddannet 3 medarbejdere til at vejlede, håndtere og bruge Rhepanol. Vi har allerede udført en del tagprojekter med Rhepanol, med stor succes. Vi udfører både Rhepanol FK som man bruger til synlig tag og Rhepanol HG som er rodfast tagmembran som vi bruger til grønne tage.

Fordele ved Rhepanol:

  • Kan lægges direkte ovenpå eksisterende tagpap , og du kan dermed forlænge dit tags levetid på en nem og økonomisk fordelagtig måde.
  • Sparer tid på dit projekt da tømreren montere med det samme, så man undgår at skulle dække de nye tagkrydsfiner plader af.
  • Der er 15 års garanti på produktet når du vælger certificerede montører.
  • Produktet er malbart, så du kan med de rigtig produkter male dig til et kobbertag .
  • Der kan laves listetæk som man kender fra tagpap.
  • Vi bruger ikke ild som ved tagpap, Rhepanol svejses med varmluft.
  • Kan monteres sammen med solceller, da alle inddækninger er i vareprogrammet hos vores leverandør.
  • Du gør naturen en tjeneste ved ikke at bruge tagpap som udleder bitumen, og er kræftfremkaldende.
  • Rhepanol er UV bestandig og mister ikke farve i samme omfang som tagpap.
  • Dine zinktagrender ruster ikke som hvis du bruger tagpap

Ønsker du at høre mere om Rhepanol så kontakt vores byggeleder ved Koed Tømrer og Byggeforretning, Kasper Bang på 28135819 eller på email kb@koedtoemreren.dk.

Vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

GALLERI: Se eksempler af det grønne og miljøvenlige tag

Alle billeder i galleriet er lånt fra www.easyflexroofing.dk. EasyFlex Roofing er vores samarbejdspartner på Rhepanol, et område de har mere end 75 års erfaring med.

Easy FLEX Roofing's produkter sørger for en miljørigtig tagløsning, til de der skal have nyt tag eller påtænker et renoveringsprojekt.