Hos Koed Tømrer- og Byggeforretning har vi en bred vifte af ydelser. Vi har både kompetencerne og mandskabet til at løse alle opgaver inden for faget

Vi har altid kunde og kvalitet i fokus. Derfor vil du opleve at blive behandlet med respekt og se, at resultatet af arbejdet er af høj kvalitet. Kontakt os endelig, hvis du går med tanker om et byggeprojekt. Vi vil med glæde hjælpe dig hele vejen i mål.

 

 

Renovering af hus, tagrender, træværk eller lignende

Trænger huset til en udvendig renovering af tagrender, træværk og facader, eller binder døren og trænger til nye tætningslister? For os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi sætter en ære i at kunne tilfredsstille kundernes behov uanset projektets størrelse. Vi har erfaring med renovering af bygninger både for private og erhverv. Er du i tvivl om mulighederne eller økonomien i forskellige tiltag på netop din bolig, så kommer vi gerne forbi og tager en snak og giver evt. et uforpligtigende tilbud.

Ombygninger samt tilbygninger

Dette er at af vores specialer. Vi udfører dagligt både fag, hoved- og totalentreprise inden for dette område. Vi har gode samarbejdspartnere inden for alle faggrupper herunder murer, vvs, smed, blikkenslager, entreprenør, arkitekt og maler. Vi har kompetencerne og ikke mindst erfaringen til at samle hele "til- og ombygningsentreprisen" til et tilbud, så du kun skal forholde dig til kontakten med os.

Alternativt kan du selv stå for kontakten mellem de forskellige håndværkere og lade os stå for tømrerentreprisen alene.

Uanset hvad du vælger, vil vi naturligvis altid stå til rådighed med vejledning og gode råd. Ønsker du selv at stå for en del af udførelsen - f.eks. bortskaffelse af affald eller nedbrydning, modregnes dette selvfølgelig i vores pris. Kontakt os, og lad os sammen finde løsningen som passer bedst til Jer.

Nybyggeri - vi har erfaringen!

Vi har erfaring inden for opførelse af konstruktioner til nybyggeri – både som fag- og hovedentreprise. I samarbejde med både arkitekt og ingeniør har vi mulighed for sammen at føre Jeres drøm ud i livet - hvad enten du selv har tegninger eller kun drømme og ideer.

Vi giver gerne et overslag/tilbud på netop Jeres projekt inkl. tegninger, beregninger, varmetabsramme og evt. byggeansøgning. Hvis du ønsker at få lavet tegningerne og beregningerne i første omgang og dernæst få et tilbud på selve arbejdet, vil dette selvfølgelig også være muligt.

OBS: Vi bygger kun eksklusive og arkitekttegnede huse.

Energivejledning

Som uddannet energivejleder ved vi en del omkring husets indeklima og klimaskærm. Hvis du er i tvivl om økonomien og de skjulte besparelser, der er at hente på din næste renovering af huset, så kontakt os og få en snak, så I sort på hvidt kan se, hvad der kan spares i kroner og ører.

Trænger du til nye døre og vinduer - eller blot en renovering af dem?

Vi har et stort kendskab til både renovering af gamle vinduer samt døre og ikke mindst udskiftning til nye. Hvad enten du ønsker vinduer i kernefyr, træ/alu, plastik, komposit med 2-lags eller 3- lags energiglas, så kan vi med garanti lave et godt tilbud til dig.

Udskiftning af vinduer og døre er en af de større investeringer som husejer, og derfor er det vigtigt at træffe den rigtige beslutning, hvad angår valg af materialer og fabrikat. Vi har de sidste mange år afprøvet vinduer til de fleste formål og behov. Derfor er vi godt rustet til at give dig en god vejledning i valget af dine nye vinduer.

Tagarbejde, forstærkninger og opførsel af kviste - vi er yderst kompetente!

Vi har stor erfaring inden for tagrenovering, rejsning af nye spær, forstærkning af de gamle, opbygning af kviste, veluxvinduer mv. Vi er yderst kompetente inden for montering af betontagsten, teglsten, Decra, stålplader, tagplader, tagspån, tagpap, Huntonit, fast - og alm. banevareundertag mm. Vi er naturligvis altid behjælpelige med vejledning i valg af materialer, undertag, tagsten mv., og vi kommer gerne ud med prøver efter dit ønske.

Hvis du er i tvivl om levetiden på dit gamle tag ift., om det kan klare endnu en vinter/efterårsstorm, eller om hvornår der kommer vand ned i stuen, så kommer vi gerne ud og tjekker det igennem. Vi giver vores vurdering og udarbejder evt. et uforbindende tilbud til dig i tilfælde af, at taget står til udskiftning.

Ønsker du at skifte fra let til tungt tag – eksempelvis fra tagplader til tagsten, så kan vi også hjælpe med en vurdering/beregning af, hvorvidt spærene kan bære det nye tag, eller om det vil være nødvendigt at forstærke dem.

Renovering eller ombygning af tagudhæng samt tagrender

Vi udfører renoveringer samt ombygninger herunder tagudhæng, skjulte tagrender, opsætning af nye tagrender mv. Har du, ligesom mange andre, efterhånden givet op med at tætne de gamle indvendige tagrender og plette træværket, som konstant skaller af pga. vand, der løber igennem?

Så er tiden måske inde til at få renoveret udhænget og udskiftet det gamle træværk til noget vedligeholdelsesfri beklædning som fx Ivarplank, Hardieplank, Cembrit plader, Superwood eller Thermowood.  Vi vejleder gerne i valg af farver samt løsninger, som vil passe bedst til dit hus. Vi vil også kunne være behjælpelige med alt hvad angår ståltagrender samt traditionelle zinktagrender, som bliver loddet på stedet.

Trækonstruktioner i form af  terrasser, hegn og låger

Vi har stor ekspertise inden for opbygning af terrasser, havehegn, låger samt andre udvendige trækonstruktioner i træ eller vedligeholdelsesfrie materialer. Lad os høre om dit behov og modtag et uforbindende tilbud på enten reparation, renovering eller opbygning af ny terrasse, havehegn eller lignende.

Udskiftning af gamle ruder til nye energivenlige vinduer

Vi skifter de gamle termoruder til nye energivenlige ruder. Vi leverer også løsninger med specialglas til eksempelvis gelænder samt indvendig/udvendig afskærmning mm.

Skal facaden friskes op, eller skal den skiftes helt ud?

Ønsker du at friske de gamle facader lidt op? Gøre dem i stand til at holde lidt bedre på varmen ved hjælp af facadeisolering? Eller kan den gamle træbeklædning bare ikke mere? Uanset hvad hjælper vi gerne med opsætning af facadebeklædninger i forskellige træsorter samt laver vedligeholdesfrie løsninger som eksempelvis Ivarplank, Hardyplank og Cembritplader.

Vi vejleder gerne i løsninger kombineret med zink og lignende samt udarbejder et overslag eller et fast tilbud.

Nyt gulv - præcist som du vil have det. Vi vejleder dig hele vejen.

Vi vejleder og monterer både plankegulve og flydende gulve efter kundens ønske og underlagets type. I samarbejde med vores leverandører kan vi hurtigt fremskaffe prøver på trægulve/træsorter og dernæst vejlede i, hvilket valg der vil passe bedst til netop dit projekt.

Indvendig snedkerarbejde

Vi har stor erfaring inden for alt indvendig tømrer- og snedkerarbejde herunder gips, skillevægge, gulve, lofter, indvendige døre, køkken og inventar, trapper mm. Gennem tiden har vi fået samlet et stærkt hold af underleverandører, som i samarbejde med os kan sammensætte et færdigt projekt til dig. Vi påtager os både enkelte entrepriser samt hovedentrepriser, hvor vi afleverer et færdigt produkt.

Specialopgaver

Vi har eget snedkerværksted og kan dermed løse de fleste specielle tømrer-/snedkeropgaver. Ring og hør hvad der kan lade sig gøre og få et tilbud på din opgave.