Din sikkerhed under renovering

Koed Tømrer- og Byggeforretning er medlem af en række ordninger, som garanterer, at kvaliteten er i top.
Her hos os er det vigtigt, at du føler dig tryg under udarbejdelsen af et projekt.

anmeldhaandværker

 

 

 

Her kan du finde udtalelser fra kunder, der har fået udført arbejde af os. Det er en ordning, hvor kunden går ind og anmelder sin håndværker, når projektet er udført. I anmeldelsen vurderes der bl.a. på følgende parametre:

  • Kontakt - Hvor let er håndværkeren at komme i kontakt med?
  • Aftaler - Holder håndværkeren de aftaler I fælles har lavet?
  • Pris - Er det den rigtige pris der er faktureret ift. tilbuddet?
  • Tilfredshed - Er kunden tilfreds med løsningen?
  • Oprydning - Gjorde håndværkeren rent efter sig?

Se vores vurderinger her.

 

 

Koed Tømrer og byggeforretning

 

 

 

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet for de private forbrugere. De står til rådighed, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er udført, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

energivejleder

 

 

 

En energivejleder er en håndværker, som har valgt at uddanne sig til at kunne vejlede bredt og tværfagligt om de tekniske og energibesparende muligheder i en bygning. Energivejlederens vigtigste funktion er at spotte, hvor der er oplagte energibesparelsespotentialer i en konkret bygning.

Målet er at give boligejerne og ejere af mindre erhvervsbygninger adgang til håndværkere, der er i stand til give en helhedsvurdering af, hvor det kan betale sig at sætte ind for at spare på energien. Dette er i stedet for at kigge på enkelte komponenter eller bygningsdele hver for sig.

 

 

CertificeretPlasmoPartner_stempel_140x140

 

 

 

 

 

Vælger du en Certificeret Plastmo Partner, får du kontakt til en professionel håndværker, der er uddannet i Plastmo Tagrender, Termotage og Trapeztage. Plastmo Partnere er udstyret med produktprøver på alle Plastmos produkter, så du kan se og vælge præcis den tagrende eller tagløsning, du ønsker. Alle Certificerede Plastmo Partnere er blevet anbefalet af lokale trælaster og er din garanti for en håndværker med et godt omdømme.

500cemrit

 

 

 

 

 

 

Cembrit Mester stemplet er et symbol på høj kvalitet og solidt håndværk. En Cembrit Mester har nemlig et særligt kendskab til Cembrits produkter og er altid opdateret med den nyeste viden i branchen. Det er din garanti for et byggeri, der holder!