Energioptimering

Hele Djurslands energivejleder – Koed Tømrer og Byggeforretning ApS

Lad os energioptimere din bolig. Vores beliggenhed på Djursland gør at vi kan dække et bredt område.

 

Når danske boligejere søger råd om renovering, er den første, de spørger, ofte deres håndværker. Som uddannet energivejleder, har vi udover en stor viden, indenfor energioptimering også, med vores uddannelse, endnu større mulighed for at opfylde dine behov som kunde.

Bag uddannelsen står Dansk Byggeri og Tekniq sammen med Teknologisk Institut. Videncenter for energibesparelser i bygninger og Energitjenesten. Initiativet har modtaget støtte fra Energistyrelsen.

 

Hvorfor en energivejleder?

Der er mange fordele ved at tale med en energivejleder, inden du som husejer påbegynder et renoveringsprojekt.

 

Til at starte med kan vi som uddannet energivejleder give dig en samlet vurdering af, hvordan du vil kunne forbedre varmeøkonomien og komforten i dit hus. Når du bruger en energivejleder, får du også vejledning om, hvilke forslag der bedst betaler sig for dig i prioriteret rækkefølge.

 

I planlægningen af arbejdet får du en klar stemme, som kan vejlede dig om valg af underentreprenører og materialer. Du kan læne dig op ad din energivejleder, hvis du er i tvivl om et aspekt af dit byggeprojekt. Når du sætter arbejdet i gang, får du en professionel støtte til at indgå aftaler med de forskellige parter. Det sikrer, at projektet holdes på sporet.

 

 

Sikker håndværksmæssig udførelse

Energivejlederen sikrer dig bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning. Desuden får du klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge, det giver mening af udføre dem.

  • en lavere varmeregning
  • en højere boligværdi
  • helhedsorienteret vejledning om energirenovering
  • en håndværker, der udfører arbejdet rigtigt

 

Så meget er der at hente på en energioptimering

 

Udover at forbedre komforten i dit hjem er der også gode økonomiske grunde til at kontakte os som din energivejleder, når du skal renovere. En boligs energieffektivitet vurderes i energimærkningsordningen på en skala fra A til G.

 

En analyse fra Realkredit Danmark viser, at ved at rykke bare et niveau op i energimærke, sparer et parcelhus på 140 m2 gennemsnitligt 2.160 kr. om året. Samme analyse viser, at en forbedring på blot et enkelt niveau i energimærkningsordningen bør kunne forhøje en boligs salgsværdi med omkring 70.000 kr.

 

Tag kontakt til os og lad os være din energivejleder. Vi vil meget gerne fortælle dig mere om, hvordan du med fordel kan forbedre boligens energimærke, hvis du skal renovere.

 

 

Vil du vide mere om energivejledning og energioptimering?